DE PERSOON ACHTER DOOR NON

Aangenaam! Mijn naam is Shannon Hoogendoorn. Als gepassioneerd fotograaf en vormgever voel ik mijn enorm geïnspireerd door de kracht van beeld. Elk beeld verteld zijn eigen verhaal. Dit beeld kun je personaliseren op elke manier. Met 8 jaar ervaring in de fotografie en 10 jaar in vormgeving heb ik mijn bedrijf Door Non opgericht.  Ik hoop hiermee mijn ervaring, creativiteit en passie te kunnen voort zetten, maar nu onder mijn eigen naam.

Wat wil ik bieden?  

Door middel van mijn fotografie en grafisch ontwerp zorg ik ervoor dat uw merk opvalt en dat het de boodschap overbrengt die u voor ogen heeft. Van personal branding met unieke sfeerbeelden en productfotografie tot het creëren van een logo of creatieve huisstijl op maat. Met Door Non sta ik voor vormgeven op de meest authentieke manier. Wat voor gevoel krijg je bij het beeld? En op welk detail word de focus gelegd? En op welke manier komt de boodschap het meest over. Graag werk ik samen toe naar een uniek en professioneel eindresultaat.

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf en vormgever die staat voor de kracht van beeld?

Dan ben je hier bij Door Non aan het juiste adres. Mocht je na alles geïnteresseerd zijn in een samenwerking met mij dan hoor ik graag van jou! Neem contact met mij op via het contactformulier.