Over mij

Vanaf jongs af aan vond ik het altijd al leuk om creatief bezig te zijn. Het was daarom ook geen verrassing dat ik uiteindelijk een opleiding tot Grafisch Vormgever heb afgerond aan het Grafisch Lyceum.

Tijdens mijn middelbare schooltijd ontdekte ik ook mijn passie voor fotografie, wat zich verder ontwikkelde gedurende mijn periode in loondienst. Om mijn passie en vaardigheden verder te versterken, heb ik daarna een opleiding tot allround fotograaf gevolgd. Hierdoor heb ik nog meer kneepjes van het vak geleerd.

"Ik geniet ervan om creatief bezig te zijn"

Deze twee disciplines – fotografie en vormgeving – vormen samen de sleutel om jouw branding in zijn geheel aan te pakken. Met mijn gecombineerde expertise zorg ik ervoor dat jouw merk niet alleen versterkt wordt door een goede branding, maar dat ook de beelden naadloos in lijn zijn hiermee. Zo creëer ik een samenhangend en krachtig merkbeeld dat een blijvende indruk achterlaat.

En waar ik naast mijn werk van houd? Simpel! Ik ben dol op goede cappuccino’s en vind het heerlijk om ’s avonds een sudoku te maken. Je kunt me vaak al wandelend vinden, luisterend naar een goede podcast, helemaal in mijn element. Soms ben ik lekker spiri-wiri en ik geniet enorm van een wijntje op een feestje. Nieuwe plekken ontdekken vind ik fantastisch, en het liefst heb ik altijd mijn camera bij me om die mooie momenten vast te leggen.